Antalya Deprem : 18 Yaşındaki Genç, Ãœlkü Ocaklarında Falaka / Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu.

Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı .

Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Haritası : Antalya Haritaları | Ä°ndirme Için Yüksek
Haritası : Antalya Haritaları | İndirme Için Yüksek from yearofthefly.org
Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Deprem birçok ilden de hissesildi. Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta .

Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi . Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem birçok ilden de hissesildi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .

Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Tarihi Yerler - Türkiye'nin Görülmesi Gereken En Ä°yi
Tarihi Yerler - Türkiye'nin Görülmesi Gereken En İyi from www.hediyesepeti.com
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi . Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta .

Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi . Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .

Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .

Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Deprem birçok ilden de hissesildi.

Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin .

Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Antalya Deprem : 18 Yaşındaki Genç, Ãœlkü Ocaklarında Falaka / Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu.. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi . Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.